dimarts, 20 de gener del 2009

Benvinguts al blog de l'Associació Motera Balaguer

El passat 27 de setembre va néixer l'Associació Motera Balaguer, una entitat sense ànim de lucre creada amb l'únic objectiu de compartir experiències amb tots els amants de la moto. En aquest espai hi trobareu informació sobre sortides, xerrades i activitats que anirem organitzant. Si ets motero/a o t'agrada aquest ambient, no ho dubtis, apunta-t'hi.

11 comentaris:

  1. Hola a tots els moteros del l'AMB, sembla ser que soc el primer a publicar una nota al nostre recent inaugurat blog, es per a mi,doncs,un honor fer-ho. Fa poc que em nascut i poc a poc ja es comencent a veure els fruits,aquest blog i la futura página web serán les eines virtuals que tindrem per fer-nos coneixer arreu i sobre tot fora de Balaguer. Desde aquestes ratlles us animo a fer-vos seguidors del blog,posar la vostra foto i els vostres comentaris i començar a utilitzar-lo.Salutacións a tots.

    ResponElimina
  2. Hola a tots de nou,a part del Blog ja tenim Facebook = Associació Motera Balaguer (A.M.B)els que tingueu també Facebook ja us hi podeu apuntar. Aixo marxa.

    ResponElimina
  3. Fantástica sortida la d'avui per assistir a la Concentráció de Tamarit de Llitera, una quarantena de motos de bon mati a la gasolinera del C/Urgell vinguts de varis punts per fer la ruta tots plegats cap a Tamarit,degustar un bon esmorzar, fer la ruta per la comarca de La Llitera i per ultim i ja de tornada a Balaguer i últim traguet al 1900 per rematar el matí.

    ResponElimina
  4. hola, hem sembla interesant aquest blog, ja que sóc de Balaguer i tinc la idea de compra'm una moto

    ResponElimina
  5. Molt bones,motards!per fi he pogut entrar al blog de l'associació,per deixar un comentari!joes072 tens tota la raó,aquest diumenge va estar de FABULAAA!bon temps,moltes motos i molt bona companyia!llástima que no vam poder conversar més estona amb la gent que ens van voler donar suport a la primera sortida.bona excusa per repetir-ho!q us sembla?moltes Vssssss!fins aviat!

    ResponElimina
  6. bones Enric soc el salvador(diapason 600)t'he enviat les fotos de la 1ªsortida A.M.B.
    ja em diras si les has rebut okk..adeuuuu
    rafages,derrapades,embragades a tots/es

    ResponElimina
  7. hola aquesta setmana s´hauria de tancar el tema dels chalecos si voleu els porteu a la botiga i jo els portare a serigrafia,per tindre un tema menos, si no ya cap contra ordre
    se grabara el seguent, associacio motera balaguer i la pagina web www.ambalaguer.com

    ResponElimina
  8. molt bones, el dia del sopar si no hi ha cambis sera el dia 14-02-2009 al restaurant
    Kuiper,(abans els jardins de la noguera) a les 22.00h,aquell dia portarem tot lo que sagi
    recaudat, i també distribuir la feina que aurem de fer cadascun,es recorda que a partir
    d´aleshores no mes quedaran ****21 DIES****
    chaoooooooooo.....

    ResponElimina
  9. eeeiii...que tal, es recorda que durant tot el mes de febre i la primera setmana de març les reunions seran els dimarts i divendres per tal
    de alleugerar la feina
    adeuuuuuu...fins dimarts

    ResponElimina
  10. Bones a tots!!!! He vist que ja tenim pàgina web, felicitats!!! Ara es tracta d'anar-la omplint amb fotos i comentaris de sortidetes i rutes. A veure si la gent s'anima i poc a poc fem da la petita associació tot un referent a Balaguer i comarca!!! I ja sabeu el dia 8 de març tots cap a balaguer
    Ànims a tots i v'sssssss!

    ResponElimina
  11. bones marchosos quines hores de retirar el disabte eeeeeeeeehhhhhh,bueno el sopar del dia 14 un exit de
    socis en cuan a la teka un pel fluix.
    ara mes o menos la gent ja sabem lo que tenim
    de fer i ens amb conegut una mica mes, ara nomes que els socis es comencin a donar d´alta
    al foro i al blog tal com va dir el josep.
    adeuuu......fins dimarts

    ResponElimina